Hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa Dogi broggis- blogiin!

Dogi broggiksen takana olen minä, Nea 34 -vuotta. Päätoimisesti työskentelen hoitoalalla. Kotona pyöritän pientä kaaosta kahden lapsen, kahden koiran ja neljän kissan kera. Haaveenani olisi joskus työskennellä osittain koirien parissa.

Innostukseni koiriin on alkanut jo lapsena. Olen kokeillut koirien kanssa monenlaisia harrastuksia ja joskus kasvattanut muutaman pentueenkin. Harrastuksina ovat tällä hetkellä rally-toko ja näyttelyt.

Nykyinen kokoonpano meillä on kolmevuotias Dandiedinmontinterrieri  ”Dizzy” BISS JBISS Cro JCH Danchester’s Keep Your Eyes On Me

Kuva: Hanne Tuomenoksa

 

ja Collie ”Kenny”  Dispiritos Kenny Ray A`Flyin,  jolla ikää on vasta vajaa yhdeksän kuukautta.

 

Suurin syy blogin perustamiseen on Sumpun koirien ravintokouluttaja koulutus, johon osallistun. Koulutuksessa opiskellaan laajasti ravitsemusta  huomioiden eri ikäkaudet, sekä tarpeet esimerkiksi sairauksien, harrastuksien ja työn osalta. Blogissa kerron koulutuksesta ja pyrin jakamaan tietoutta ravitsemuksesta helposti ymmärettävässä muodossa, pala kerrallaan.  Luultavasti tulen jatkossa kirjoittamaan myös koirien lihashuollosta.

Blogiin tulee varmasti kirjoitettua myös harrastamisesta omien koirieni kanssa ja ehkäpä teksteissä vilahtavat välillä myös hurmaavat koiramaiset Cornish rex kissamme.

Nea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *